Çetinsu İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkânları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.

Başarılar: İlçe kızlar masatenisi birinciliği / İlçe erkekler masatenisi birinciliği / İlçe satranç ikinciliği /

Saatler: 8:30-11:40 / 12:40-14:50
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: OKULA ULAŞIM ÖĞRETMEN SERVİSİ İLE SAĞLANMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cetinsu.meb.k12.tr

Adres - Çetinsu Köyü / Eleşkirt / Ağrı

Yerleşim Yeri - AĞRI/ELEŞKİRT ÇETİNSU KÖYÜ

Adres - Çetinsu Köyü / Eleşkirt / Ağrı

Ulaşım ULAŞIM KÖY MÜNİBÜSLERİYLE VE TAKSİLERLE YAPILABİLMEKTEDİR.19 KM ASFALT YOLDUR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 19 KM İL MERKEZİNE UZAKLIK 49 KM DİR.